We laten de natuur meer zijn eigen gang gaan en vinden hierin onze eigen weg.

unexpected_wild3 - kopie Een interieur met een robuuste, nonchalante maar zeker gezellige uitstraling. De gebruikte materialen zijn natuurlijk, verweerd en rauw zonder enige opsmuk. Eenvoud en vanzelfsprekendheid voeren de boventoon. Kamerplanten spelen een belangrijke rol. Om het idee te krijgen dat we een directe band met de natuur hebben, lijken de planten uit een bonte verzameling van oude, nieuwe en gestekte exemplaren te bestaan. Dit idee wordt versterkt door het gebruik van terracotta potten, maar ook transparant glazen potten. Interieur accessoires lijken zelf gemaakt, gebruiksvoorwerpen worden aangepast naar praktische no-nonsense accessoires. Het gebruik van de kleuren wit en vergrijsd blond hout zorgen ervoor dat het totaalplaatje niet te ‘stoffig’ wordt. De natuur overheerst, maar de nostalgie waarmee het natuurlijke beeld de afgelopen jaren werd gecombineerd, is duidelijk minder. We zien hierdoor een ‘rauwer’ en ‘echter’ interieur. unexpected_wild2 - kopie
  • Vormen: Ruwe, robuuste vormen. De vormen hebben een eenvoudige en vanzelfsprekende uitstraling.
  • Materialen: Natuurlijke materialen met een stoere of verweerde uitstraling. Hout, canvas, geoxideerd metaal, natuursteen, ruw beton, touw, aardewerk, terracotta, craquelé glazuur. Maar ook transparant glas voor plantenpotten.
  • Dessins: Natuurlijke structuren, vlekpatronen, dipdye, verfkwast structuren, grove weefstructuren en eenvoudige strepen.
  • Kleuren: Naturel. Licht en donker worden gecombineerd met warme oker- en terratinten. Kleuraccenten: grijsblauwe en vergrijsde zeegroene kleuren.
  • Planten: Grote diversiteit aan kamerplanten, vaak meerdere cultivars van één soort. Zowel hangende als staande planten. Overwegend groen, eventueel wit bloeiend.
]]>

Neem contact op!

Openingstijden kantoor

 

Onze hoveniers werken van maandag tot en met vrijdag. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Kantoor is alleen geopend op afspraak.