Uw tuin ontworpen door Cox Hoveniers in Roermond

Uw tuin is het verlengstuk van uw huis. Het is de plek waar u tot rust komt, kunt genieten en wegdromen.

De basis van een mooie tuin is een goed ontwerp! Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen of wilt u uw bestaande tuin ingrijpend aanpassen?

Dan is een goed plan onontbeerlijk. Een tuinontwerp kan geheel door ons verzorgd worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf uw tuin te ontwerpen.U kunt ons ook vragen om uw huidige tuin te renoveren. De bestaande elementen worden dan in de “nieuwe tuin ” ingepast. Of het bestaande ontwerp wordt door ons geoptimaliseerd en weer in goede staat gebracht.

U wilt graag een tuin die bij u past en die aan uw persoonlijke wensen voldoet, dan kunt bij ons terecht voor een tuinontwerp in 2D . Hiervoor komen wij eerst bij u langs om de tuin te inventariseren en op te meten. Tijdens dit eerste kennismakingsgesprek zullen uw wensen van de tuin worden besproken. Aan de hand van dit gesprek zal een ontwerp worden gemaakt. Dit ontwerp zal met u besproken worden en eventueel worden aangepast. Ook is het mogelijk om door ons een 3D tekening te laten maken, zodat u al het gevoel krijgt hoe u tuin er straks uit komt te zien.

De prijzen van een tuinontwerp zijn vanaf € 250,00 in 2D.

De prijs voor uw tuinontwerp hangt af van een aantal factoren, waarvan de belangrijkste is de grootte van uw tuin.

Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte opgesteld die ook met u besproken wordt. Nadat u de offerte goedkeurt wordt u ingepland en zal uw tuin veranderen in uw droomtuin!

Cox hoveniers

Korte impressie van een 3D ontwerp

 

 

Voor de aanleg van tuinen beschikt Cox Hoveniers over een team van ervaren allround hoveniers met een passie voor groen. Alle werkzaamheden worden dan ook in eigen beheer uitgevoerd door Cox Hoveniers, zodat u ook maar één aanspraak punt heeft.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om uw tuin te veranderen in een droomtuin, vul dan uw gegevens in op het contactformulier en er wordt dan contact met u opgenomen voor het inplannen van een afspraak.
Om een indruk te krijgen van onze werkzaamheden kunt u de projectenpagina bekijken waarop diverse uitgevoerde projecten terug te vinden zijn.

Neem contact op!

Openingstijden kantoor

 

Onze hoveniers werken van maandag tot en met vrijdag. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Kantoor is alleen geopend op afspraak.