Beplanting

Planten geven uw tuin kleur. Zij maken de tuin levendig. Wat zou uw tuin zijn zonder planten? En welke planten zullen het goed doen in uw tuin? De ligging van tuin is bepalend voor het soort beplanting. Rododendrons doen het bijvoorbeeld goed in een schaduwrijke omgeving. Andere planten geven juist de voorkeur aan een zonnige standplaats. U kunt kiezen voor eenjarige zomerbloeiers in uw tuin, maar u kunt uw voorkeur echter ook uit laten gaan naar groenblijvende vaste planten en heesters. Mogelijkheden genoeg; de keuze is aan u!

Steeds meer mensen kiezen voor een groen dak met sedum beplanting, dit is niet alleen mooi maar ook goed voor het milieu. Het dak wordt beter geïsoleerd waardoor je in  de winter minder hoeft te verwarmen. Ook in de zomer zal je merken dat een groen dak zorgt voor een koelere woning omdat de zon dan niet direct op het dak schijnt.
Een groen dak zorgt tevens voor een buffering van het regenwater en verstrekt de biodiversiteit in uw tuin.
Aanleg mogelijkheden voor het plaatsen van sedum zijn mogelijk op uw platdak, tuinhuisje, border of dakterras.

Bent u op zoek naar een passend tuinadvies of beplantingsplan dan kunt u contact met ons opnemen per email of telefoon.
Voor het aanleggen van sedum verwijzen wij u naar de pagina van Sedum Plus hier kunt u lezen welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Neem contact op!

Openingstijden kantoor

 

Onze hoveniers werken van maandag tot en met vrijdag. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Kantoor is alleen geopend op afspraak.