Bestrating

Bij het ontwerpen van uw tuin houden wij uiteraard rekening met mooie en praktische bestrating. U kunt kiezen uit een ruim assortiment tegels, stenen en grind.

De bestrating zorgt voor de harde lijnen van een tuin of te wel de indeling van een tuin. Dit kan op vele manieren bijvoorbeeld; strak, met ronde vormen of symmetrisch. Dan is het ook belangrijk waarvoor u de bestrating wilt gebruiken bijvoorbeeld terras, oprit, etc. Hierop wordt dan een materiaal keuze gemaakt. In bestratingsmaterialen is veel keus qua kleur en materiaal zoals natuursteen, keramische tegels, beton tegels/klinkers of gebakken klinkers. Enkele leveranciers van bestratingsmaterialen zijn terug te vinden bij onze links. Voor voorbeelden van uitgevoerde projecten met diverse soorten bestrating verwijzen wij u naar onze projecten pagina of bekijk voor enkele voorbeelden onderstaande dia voorstelling.

Neem contact op!

Openingstijden kantoor

 

Onze hoveniers werken van maandag tot en met vrijdag. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Kantoor is alleen geopend op afspraak.