the_happy_life_3 - kopie Het is tijd om het leven wat luchtiger te nemen en de oude wereld met bijbehorende regels en verwachtingen los te laten. Het leven is een groot feest dat elke dag gevierd mag worden. Deze invalshoek leidt tot een vrolijk en kleurrijk interieur. Er wordt op een speelse manier met de producten omgegaan. De vormen zijn onverwacht, kinderlijk eenvoudig en doen soms denken aan die van een blokkendoos. Het interieur lijkt versierd te zijn alsof er elk moment een feestje kan plaatsvinden. Er wordt veel gebruikgemaakt van verschillende dessins. Pompons en vlaggetjes worden opgehangen, ook als er geen jarige is. Vrolijke bonte boeketten ontbreken niet. Deze blijdschap en dit optimisme zorgen voor een golf van kleur in producten voor binnen en buiten, waarbij felle kleuren en pastels op een nonchalante manier met elkaar worden gemengd. Soms geeft dit het effect van kleurrijk snoepgoed en worden de zoete kleuren afgewisseld met bruine kleuren die aan koekjes of chocolade doen denken. the_happy_life_2 - kopie

  • Vormen: De vormentaal is vrolijk, speels en onverwacht. Alsof ze met een blokkendoos gebouwd zijn. Het kleurgebruik waarbij zachte en felle tinten met elkaar gecombineerd worden, zorgt ervoor dat de soms strakke geometrische vormen geen kille uitstraling krijgen.
  • Materialen: Het materiaalgebruik is heel divers en wordt gekozen met het oog op gebruiksgemak. Door deze praktische insteek wordt veel gebruik gemaakt van gladde kunstmaterialen. Maar ook glad keramiek, transparant (gekleurd)glas, schuimmateriaal, papier en papier-maché.
  • Dessins: Door het vrolijke en speelse karakter van deze trend zien we een grote variëteit aan dessins. Er zijn zowel figuratieve als non figuratieve dessins. De meest voorkomende zijn: multi-colour strepen, ruiten, onregelmatige stippen, confetti, serpentine, afbeeldingen of structuren die doen denken aan snoep en taart.
  • Kleuren: Een bont kleurpalet dat meteen doet denken aan een feestje. De kleuren hebben hierdoor iets eetbaars en bestaan uit zowel zoete pasteltinten, als deeg- en karamelbruinen en vrolijke felle kleuren.
  • Planten: Bloeiende planten met klein en fijn blad zodat de uitstraling licht en vrolijk blijft, zoals Campanula, bol op pot, maar ook maar ook Asparagus en Adiantum. De groene decoratie heeft hier duidelijk een decoratieve feestelijke functie maar wel op een luchtige manier.
]]>

Neem contact op!

Openingstijden kantoor

 

Onze hoveniers werken van maandag tot en met vrijdag. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Kantoor is alleen geopend op afspraak.