Vijvers

Vijvers worden steeds populairder. Terecht, want een tuinvijver geeft uw tuin een extra natuurdimensie. Een vijver zorgt voor dynamiek en spektakel! Het geluid van een waterval of een kabbelend beekje geeft tevens rust na een lange dag hard werken.

U heeft de keuze uit vele verschillende soorten en vormen, van natuurlijke vijvers tot strakke vijvers voorzien van maatwerk rubberfolie. Een kabbelend beekje, een sierlijk waterornament, schuimbron, een heuse waterval, een Japanse Koi vijver of een plunge pool ; het kan allemaal, u kunt het zo gek niet bedenken. Een mooie vijver is dan ook een sieraad in de tuin.

Gaat uw voorkeur uit naar een vijver met voornamelijk mooie beplanting of juist naar een vijver met vissen? Als u voor vissen in uw vijver kiest, vraag dan even na hoe de soort waar u voor kiest zich gedraagt. Bepaalde soorten vissen kunnen namelijk schade toebrengen aan de beplanting van uw vijver. Ook is het belangrijk om het filtersysteem hierop aan te passen. Voor meer informatie over pompen en filter installaties die wij in onze projecten gebruiken verwijzen wij u naar de site van Oase.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op!

Openingstijden kantoor

 

Onze hoveniers werken van maandag tot en met vrijdag. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Kantoor is alleen geopend op afspraak.