Bent u op zoek naar een hovenier in Vlodrop? Cox Hoveniers uit Roermond is u graag van dienst. Graag helpen wij om uw droomtuin te realiseren. Dit doen we aan de hand van mooie tuinontwerpen. Als het ontwerp helemaal naar wens is gaan we over tot de aanleg of renovatie van uw tuin. Heb je al een droomtuin? En wil je deze op conditie houden? We helpen natuurlijk ook graag bij het onderhouden van de tuin. Hierbij een impressie van tuinrenovatie project in Vlodrop. We hebben hier de voortuin aangepakt. 

Tuinontwerp

Voorafgaand aan het werk maken we vaak eerst een ontwerp van de toekomstige tuin. Met een goed ontwerp en een duidelijk plan werken we naar een prachtig resultaat. Onderstaand een impressie van het tuinontwerp voor de voortuin in Vlodrop. 

Bekijk hier het tuinontwerp in PDF.

Uit te voeren werkzaamheden voor dit project

We hebben de gehele voortuin aangepakt. Te beginnen bij het leegmaken van de voortuin en omspitten en bemesten van de nieuwe borders. Bij een tuinrenovatie kijken we altijd naar zaken die de klant wil/kan behouden. Dit doen we in goed overleg voor het beste resultaat. Enkel planten die we hier hebben hergebruikt zijn de Callicarpa, taxushaag en Spiraea.

De wens was om weinig onderhoud te hebben aan de voortuin. Onderhoudsvrije tuinen bestaan niet (elke tuin is onderhoud nodig), maar onderhoudsarm natuurlijk wel. De borders worden daarom aangevuld met nieuwe beplanting die weinig onderhoud vergen.

De indeling van de tuin is gemaakt met paden van 60x60cm beton siertegels (Grande allure naturelle grijs-zwart genuanceerd) die zijn opgesloten met grijze betonnen opsluitbanden. Deze zijn gesteld in beton om verzakking te voorkomen. Voor de aanwezige coniferen haag is een vak van 4 x 2 meter met de aanwezige betonklinkers herstraat. De bestrating is op een ondergrond (cunet) van brekerzand gelegd.

Om de inkijk naar de achtertuin te beperken is er een composiet schutting met zwarte aluminium palen van Elephant geplaatst, welke gesteld zijn in snelbeton. Aan de zijkant van de tuin is een gaaspaneel afrastering van Bekaert geplaatst van 120cm hoog als afscherming van de tuin.

Grande allure naturelle grijs-zwart genuanceerd

  • Kleur: grijs-zwart genuanceerd
  • Deklaag: Kleurecht
  • Formaat (L x B x H) 60x60x6cm

De Grande Allure naturelle is een mooie, strakke steen met het karakter van natuursteen. Ook deze serie heeft de unieke Façadekwaliteiten: Seizoen-proof, Easy clean, Clean ’n dry, Stop kalk, Anti alg & mos en Duurzaam. Net als al onze producten heeft ook de Grande Allure de uitstekende Façade-verdichting. Ook de Grande Allure wordt geproduceerd met kleurondersteunende granulaten en de toplaag is behandeld met Dura Protect Plus®. De stenen zijn hierdoor niet alleen vuil- en waterafstotend maar ook mos- en algwerend en dus zeer onderhoudsvriendelijk. Bovendien is de kans op kalkuitbloei minimaal. De Grande Allure terrastegels zijn steen voor steen opvallend, en niet alleen qua formaat.

Grande Allure Naturelle: een steen van allure! 

Impressie tuinrenovatie Vlodrop

Wil jij ook je tuin renoveren? Neem dan contact op met Cox Hoveniers uit Roermond: 0475-332872. 

Recensie van onze klant

Onderstaande recensie heeft onze klant geschreven over de uitvoering van dit project op de recensiewebsite voor hoveniers: HovenierNederland. Bekijk ons profiel. 

Neem contact op!

Openingstijden kantoor

 

Onze hoveniers werken van maandag tot en met vrijdag. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Kantoor is alleen geopend op afspraak.