Onlangs hebben wij een prachtig tuinproject afgerond in Heel.

Aanleg terras , verhoogde borders en buitendouche

Als eerste hebben wij de bestaande verharding en boomstronken afgevoerd en verwijderd. Vervolgens hebben we het cunet uitgegraven (ondergrond bestrating), zodat we een funderingslaag van schoon gebroken puin konden aanbrengen. Op deze funderingslaag hebben we een laag monokorn aangebracht waarop de we Ceramic line tegels (Cimenti naturale 60x60cm) hebben verlijmd. Na het leggen van de tegels, hebben we de tegels waterdicht afgevoegd. De tegels werden opgesloten met natuursteen Travertin opsluitbanden.

Om het terras te verdelen werd op de hoek van het terras een verhoogde border gemaakt en deze hebben we bekleed met Stone panel Rusty Slate . De bak werd afgewerkt met stroken van dezelfde keramische tegels Cementi. Midden in het terras kwam een strakke blokhaag van taxus. Om het water op te vangen, dat anders in de taxushaag en tegen de verhoogde border aan loopt werd er voor gekozen om een sleufgoot aan te brengen.

Buitendouche

In het ontwerp is ook een tuindouche meegenomen. De douche werd aan de achterzijde afgeschermd met een muur die rondom bekleed werd met dezelfde Stone panels en afgedekt met stroken van de keramische tegel Cementi. Beide zijkanten werden afgeschermd met taxus hagen. Als ondervloer voor de douche is er gekozen voor IPE hardhout buitenparket. Onder het hardhout werd een afwateringsvloer gemaakt met een afvoerdrain zodat het douche water afgevoerd kan worden. Warm en koud water zijn beide te gebruiken in deze buitendouche!

Tuinaanleg Heel - buitendouche

‘s Avonds genieten van de tuin

Om ook ’s avonds optimaal van het terras te kunnen genieten zijn er diverse grondspots en inbouwspots aangebracht.
Een prachtig eindresultaat van deze tuin! Waarin de klant optimaal kan gaan genieten.

Resultaat van het project:

Neem contact op!

Openingstijden kantoor

 

Onze hoveniers werken van maandag tot en met vrijdag. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Kantoor is alleen geopend op afspraak.