Beplanting

Bij hotel The Dutch in Maastricht hebben wij de binnen tuin aangelegd samen met Flora Limburg. Voor de tuin is gekozen voor een tuin die helemaal past in een tropische/ jungle sfeer. De tuin is onder andere afgeschermd met kant en klaar klimop hagen en met bamboe. Voor de beplanting is er gekozen voor grote solitaire palmen die Flora Limburg samen met ons heeft aangeplant.  De borders zijn afgezet met randen van Corte staal, die voorkomen dat grond uit de borders op de bestrating spoelt. Om het onderhoud van de beplanting te vereenvoudigen is er gekozen voor een druppelslang systeem zodat hiermee gemakkelijk water gegeven kan worden. Ook tijdens warme en droge zomermaanden zal dit systeem veel tijd besparen om water te geven.

Verlichting

Om de hotelgasten ook in de avond te laten genieten van de tuin is er gekozen voor een verlichtingssysteem van In Lite. Deze veilige 12 volt installatie is voorzien van een trafo met schermerschakeling zodat deze vanzelf aanspringt als het donker wordt en weer uitgaat als het weer licht wordt . Deze verlichting geeft een sfeervol lichtbeeld, de lichtbronnen zijn voorzien van zuinige LED verlichting in de kleur warm white. Het is een betrouwbaar systeem wat snel en gemakkelijk te installeren is. Ook is het uit te breiden indien er meer verlichtingspunten nodig zijn.

De aap, de grote krokodil en de gekozen tuinmeubelen maken het jungle thema helemaal af!

Neem contact op!

Openingstijden kantoor

 

Onze hoveniers werken van maandag tot en met vrijdag. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Kantoor is alleen geopend op afspraak.