Tuin onderhoud door Hoveniersbedrijf Cox nabij Venlo

Heeft u plannen om uw tuin in Venlo anders in te richten? Of wilt u uw tuin volledig aanpassen, bijvoorbeeld door een nieuw tuinterras te creëren, meer flora en fauna te planten of een stijlvol tuinhuisje te plaatsen? Of bent u op zoek naar een ervaren hoveniersbedrijf om uw tuin te laten onderhouden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De tuin laten onderhouden door een professioneel hoveniersbedrijf heeft diverse voordelen te bieden. Bij ons bent u in elk geval op de goede plek als u gaat voor kwaliteit en een tuinrenovatie die is afgestemd op uw exacte wensen.

Als bedrijf hebben wij ruim 100 jaar ervaring op het gebied van tuinonderhoud en tuinrenovatie. Dat betekent dat we u, afhankelijk van uw wensen, goed kunnen adviseren en maatwerk kunnen leveren. Een van de grootste voordelen van het laten onderhouden van uw tuin door een van onze hoveniers is dat we u alle zorgen uit handen nemen. Of het nu gaat om grondwerk, het vervangen van een oude schutting of het aanleggen van een strak tuinterras in Venlo: wij luisteren naar uw wensen en ideeën, geven u advies waar gewenst of nodig en voeren het tuinproject vervolgens voor u uit. Ook voor het plaatsen van een tuinhuisje of het aanleggen van elektriciteit in uw tuin, voor de tuinverlichting of voor de stroomtoevoer naar een tuinhuisje: uw tuin laten onderhouden door ons hoveniersbedrijf is een verstandige keuze.

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden die wij als ervaren en professioneel hoveniersbedrijf te bieden hebben op het gebied van tuinrenovatie en tuinontwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt telefonisch een gratis kennismakingsgesprek met een van onze tuinexperts aanvragen. Natuurlijk kunt u, als uw plannen al klaar zijn, ook meteen een vrijblijvende offerte bij ons opvragen, zodat wij een aantrekkelijke prijsindicatie voor u kunnen maken.

Neem contact op!

Openingstijden kantoor

 

Onze hoveniers werken van maandag tot en met vrijdag. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Kantoor is alleen geopend op afspraak.